29 aprilie 2021 11:00

În Joia Mare, membrii Asociației „Calea Mântuirii” a parohiei Arad-Centru (Catedrala Veche) a continuat și în acest an, alături de părintele Ioan Tulcan, acțiunea filantropică din preajma Sfintelor Paști.

Solidaritate prin credință și iubire

Au fost împărțite mai multe pachete cu alimente la peste 30 de familii sau persoane nevoiașe din parohia Arad-Centru. În general a fost vorba de persoane în vârstă, dar și de familii având copii mici, care au posibilități materiale reduse. Pachetele au conținut făină, zahăr, ulei, mălai, carne, pâine și cozonaci.

Motivația membrilor Asociației bisericești este faptul că nu poți să te bucuri în izolare de darurile praznicului Învierii Domnului, dacă nu te gândești și la cei care, poate, au mai puține motive să se bucure și mai puțin de pus pe masă în ziua de sărbătoare. Credința în Dumnezeul Cel viu precum și jertfa și iubirea Sa pentru noi sunt cele, care inspiră, motivează și invită pe fiecare creștin la solidaritate, la slujire, după modelul Mântuitorului care a slujit și S-a solidarizat cu toți oamenii, în nevoia lor de hrană materială și spirituală, în nevoia lor de viață, iubire și mântuire.

Sperăm ca eforturile noastre să fie un bun exemplu pentru cât mai mulți dintre semenii noștri, în încercarea de a le oferi un mic ajutor persoanelor care sunt într-o situație materială precară. 

Galerie foto