20 decembrie 2023

Într-o binecuvântată continuitate, membrii Asociației parohiale „Calea Mântuirii” s-au gândit și în preajma acestui mare praznic al Nașterii Domnului din anul mântuirii 2023 să vină în întâmpinarea unor nevoi presante de ordin material ale unor semeni de-ai noștri. În acest sens, în ziua de miercuri, 20 decembrie 2023, au adus și au pregătit 30 de pachete cu alimente pentru tot atâtea familii.

Întru bucuria dăruirii Nașterea Domnului – 2023

Acestea au conținut : făină, zahăr, ulei, mălai, carne de pasăre, pâine ș.a. Aceste pachete au fost oferite apoi unor persoane care s-au deplasat la Catedrala veche sau au fost aduse la domiciliul celor care au avut nevoie de ele.

Demersul acesta filantropic a fost realizat în acest an de către membri acestei Asociații, având conștiința creștinească a bucuriei dăruirii. Praznicul Crăciunului îndeamnă pe fiecare creștin să devină el însuși un dar pentru semenii lui, așa cum Fiul lui Dumnezeu S-a făcut Om adevărat, venind în lume ca Darul suprem al lui Dumnezeu făcut tuturor oamenilor. Prin acest Dar suprem, și oamenii au chemarea sau misiunea în viața lor, de a deveni ei înșiși daruri pline de lumină pentru semenii lor. Prin această împărtășire de daruri, credincioșii se înscriu într-o bucurie sfântă a dăruirii, prin care pot aduce un omagiu sfânt și iubitor Pruncului Iisus născut în Betleem.


 

Galerie foto