| 24 mai 2015

Serile duhovnicesti de la Catedrala Veche (24.05.2015)

   Asociatia parohiala “Calea Mantuirii” din cadrul Parohiei ortodoxe romane Arad-Centru (Catedrala Veche) a initiat organizarea de conferinte religioase, lunare, pentru a veni in intampinarea dorintei credinciosilor si nu numai, de a cunoaste si aprofunda mai bine frumusetile credintei ortodoxe.

   Acest proiect pastoral-misionar se doreste a fi in corespondenta cu nevoile multiple ale omului contemporan, care este expus la o multime de factori externi, ce il pot indeparta de la adevarata bucurie a vietii si, implicit, de la scopul suprem al vietuirii pe pamant: dobandirea mantuirii.

   In acelasi timp, organizarea acestor conferinte este inteleasa de membrii Asociatiei ‘”Calea Mantuirii” ca un act de cinstire a evenimentului implinirii a 150 de ani de la tarnosirea Catedralei vechi (1865-2015).

   Conferinta va avea loc vineri, 29 mai, ora 19, in sala de cor de la Catedrala Veche. Invitat va fi Inaltpreasfintitul Parintele Arhiepiscop Dr. Timotei Seviciu, care va prezenta tema - Darurile Rusaliilor. Va invitam si va asteptam cu drag !