| 11 noiembrie 2016

   Asociatia parohiala “Calea Mantuirii” din cadrul Parohiei ortodoxe romane Arad-Centru (Catedrala Veche) a initiat organizarea de conferinte religioase, lunare, pentru a veni in intampinarea dorintei credinciosilor si nu numai, de a cunoaste si aprofunda mai bine frumusetile credintei ortodoxe.
   Acest proiect pastoral-misionar se doreste a fi in corespondenta cu nevoile multiple ale omului contemporan, care este expus la o multime de factori externi, ce il pot indeparta de la adevarata bucurie a vietii si, implicit, de la scopul suprem al vietuirii pe pamant: dobandirea mantuirii. 

   In acelasi timp, organizarea acestor conferinte este inteleasa de membrii Asociatiei ‘”Calea Mantuirii” ca un act de cinstire a evenimentului implinirii a 150 de ani de la tarnosirea Catedralei vechi (1865-2015).
    Gasiti mai jos detalii despre organizarea editiei curente din cadrul acestei serii de conferinte , precum si legaturi catre articole cu detalii despre desfasurarea fiecarei conferinte. Va invitam cu drag sa participati la acest proiect al nostru !

 

Galerie foto