| 1 aprilie 2018

Sărbătoarea Floriilor în Parohia Arad Centru

Au luat ramuri de finic şi au ieşit întru întâmpinarea Lui şi strigau: Osana! Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului, Împăratul lui Israel!
Şi Iisus, găsind un asin tânăr, a şezut pe el, precum este scris:
"Nu te teme, fiica Sionului! Iată Împăratul tău vine, şezând pe mânzul asinei".

Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim prezentată prin imaigini de la cele două biserici ale Parohiei Arad Centru, Catedrala Veche Biserica cu hramul Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul și Biserica cu hramul ”Adormirea Maicii Domnului”.

Biserica cu hramul ”Adormirea Maicii Domnului” a fost umplută de cântecul glasurilor cristaline ale copiilor de la grupul coral de copii ”Sfântul Ioan Botezătorul” dela parohie. Aceștia au umplut inimile credincioșilor de bucurie prin cântarea Colindului de Florii și a pricesnei Să-L preamărim pe Domnul. Părintele Ioan Tulcan a felicitat și a mulțumit îndrumătorilor, părinților și copiilor pentru strădania de a aduce imn de laudă înaintea lui Dumnezeu.

Copii și credincioșii parohiei care s-au pregătit au primit Sfânta Euharistie. La finalul Sfintei Liturghii au fost sfințite ramurile de salcie pe care le-au primit credincioșii și pe care le-au dus acasă în semn de bucurie pentru Intrarea Domnului în Ierusalim.     

Galerie foto