| 9 mai 2013

Mini-expozitie de icoane si decoratii. (09.05.2013)

Va aducem la cunostinta un eveniment sustinut de copiii de la grupa duminicala de pe langa Catedrala Veche Arad. Duminica, de Pasti, dupa Sfanta Liturghie, o parte dintre copii au iesit in curtea bisericii si au prezentat o mini-expozitie cu lucrarile realizate de catre toti copiii de la grupa, de-a lungul mai multor saptamani. Au fost expuse icoane pe sticla, ingerasi din ispsos si alte mici lucrari colorate. 

Credinciosii din biserica au putut sa "cumpere" aceste lucrari oferind o suma de bani sub forma de donatie. Sumele au fost mai mici sau mai mari, la libera alegere. Astfel s-a adunat suma de 710 lei. Aceasta va fi folosita pentru ajutorarea unor copiii de la un centru de plasament sau casa de copii. Vom anunta acesta actiune in momentul cand va avea loc.
Am atasat si cateva poze.

Tot cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, membrii Asociatiei Calea Mantuirii au distribuit obrosura la cele cateva sute de crestini care au participat la slujba, atat la Catedrala Veche cat si la biserica ortodoxa de pe strada Mihai Eminescu. Este vorba de o brosura editata de Asociatie, care contine o explicare pe intelesul tuturor a momentelor Sfintei Liturghii, cu semnificatiile acestora, precum si cateva sfaturi despre modul in care ne pregatim si luam parte la aceasta sfanta slujba.

 

Galerie foto