| 23 decembrie 2020

Filantropia creștină a Asociației „Calea Mântuirii” la Nașterea Domnului 2020

     În ziua de miercuri, 23 decembrie 2020, Asociația „Calea Mântuirii” a pregătit 25 de pachete cu alimente pentru a fi oferite unor credincioși, care au nevoie de multă solidaritate creștină, manifestată în fapte bune de într-ajutorare a semenilor. Membrii acestei Asociații se află pe un fir al continuității de peste 10 ani, de când realizează această activitate filantropică, cu prilejul marilor praznice creștine: praznicul Învierii și al Nașterii Domnului.

      În acest an, de sărbătoarea Crăciunului au fost oferite credincioșilor produse alimentare: pâine, făină, mălai, zahăr, ulei, carne de pasăre etc., concretizate în câte trei pungi generoase cu aceste alimente. În acest an, cu procurarea alimentelor și pregătirea pachetelor s-au implicat următorii membri ai Asociației: Bogdan Popovici, Sorin Săplăcan, Florin Băbău și Florin Scheneider.

     În numele Asociației doresc să le mulțumesc acestora pentru timpul acordat acestei activități și să le doresc din partea Părintelui ceresc, răsplată și binecuvântare dumnezeiască.

      Beneficiarilor filantropiei creștine arătată de către membrilor Asociației „Calea Mântuirii” le dorim  sănătate și bucurie, pace și lumină de la Pruncul Iisus născut în Betleem și un An Nou, care să însemne pentru fiecare în parte înaintare continuă pe calea mântuirii.  

Pr. Ioan Tulcan

Galerie foto