| 18 octombrie 2016

Donatie din partea copiilor

     Pe langa activitatea catehetica, copiii care vin la grupa duminicala de la Catedrala Veche mai participa si la alte activitati de indemanare si realizare de obiecte decorative. Deja a devenit o traditie ca de Pasti si de Craciun, acestia sa organizeze o expozitie caritabila, in care isi prezinta obiectele create, iar credinciosii le pot alege si pot dona o suma de bani, la alegere, in schimbul acestora.

       La ultima expozitie, de Pasti, copiii au confectionat lumanari din ceara naturala, saculeti pentru anafura, cruciulite din lut, decoratii din fetru. S-a adunat astfel suma de 1020 lei.

      Aceasta a fost folosita de catre Asociatia "Calea Mantuirii", in perioada urmatoare, pentru achizitionarea unui aparat medical de aspirat secretii, care a fost donat sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Arad, pentru a fi folosit in primul rand de catre copiii internati acolo, dar si oriunde ar mai fi nevoie.

     Prin efortul depus la confectionarea obiectelor decorative si cu ajutorul donatiilor credinciosilor, copiii au reusit sa faca o fapta buna, o fapta de milostenie, care sa fie un exemplu si pentru ei, pe viitor, dar si pentru altii. Cu toate ca donatia propriu-zisa a aparatului medical a fost realizata in urma cu mai multe saptamani, va prezentam acum cateva fotografii cu o parte din copiii de la grupa duminicala si cu aparatul donat.   

 

Galerie foto