| 26 decembrie 2013

Brosura cu explicarea Sfintei Liturghii (26.12.2013)

Membrii Asociatiei Calea Mantuirii au distribuit o brosura celor peste o mie de credinciosi care au participat la slujba din ziua Craciunului, atat la Catedrala Veche cat si la biserica ortodoxa de pe strada Mihai Eminescu. 

Este vorba de o brosura editata de Asociatie, care contine o explicare pe intelesul tuturor a momentelor Sfintei Liturghii cu semnificatiile acestora, detaliindu-se prima parte a acesteia. Separat, a fost pregatit si un scurt indrumar pentru credinciosi, care contine cateva sfaturi despre modul in care ne pregatim si luam parte la aceasta sfanta slujba.

Acesta este un proiect inceput anul acesta, de Pasti, cand s-a tiparit prima brosura cu explicarea Sfintei Liturghii. In aceasta a doua editie am revenit cu explicatii detaliate ale Liturghiei, luate pe momentele acesteia importante. Vom continua in celeleate editii cu explicarea detaliata a tuturor partilor acestei cele mai importante slujbe a cultului ortodox. Am adaugat in brosura si cateva rugaciuni utile credinciosilor.

Cei interesati pot citi varianta publicata pe site-ul web al Catedralei Vechi : http://www.catedralaveche.ro/sfanta-liturghie-explicare.php De asemenea, sfaturile continute in indrumarul pentru credinciosi sunt si aici: http://www.catedralaveche.ro/scurt-indurmar.php

Galerie foto