23 decembrie 2015

Acte de caritate la Parohia Arad-Centru (23.12.2015)

Ca de obicei, inainte de sarbatorirea Nasterii Domnului, asociatia noastra a pregatit pachete cu alimente pentru cateva familii nevoiase din parohia Arad-Centru.

Au fost ambalate un numar de 40 de pachete, continand faina, malai, zahar, ulei, orez, carne de pui, carnati, dulciuri, cozonaci, paine.

Acestea au fost adunate din donatii si prin efortul material al asociatiei. Astfel, cativa dintre membrii asociatie, alaturi de parintele Ioan Tulcan au impartit pachete cu alimente la mai mult de 25 de familii sau persoane. 

De asemenea, pentru o familie compusa dintr-o doamna mai in varsta, care are grija singura de nepotul sau, am asigurat o cantitate de lemne pentru foc. Desigur ca eforturile pentru a sprijini persoanele aflate in nevointa nu sunt niciodata suficiente, insa speram ca am adus un mic ajutor pentru fiecare.

Demn de mentionat este si ajutorul oferit de cealalta asociatie de pe langa Parohia Arad-Centru, Asociatia "Cuvioasa Parascheva". Prin contributia membrilor sai sub forma de cotizatie, in special credincioase ale bisericii noastre, dar si prin donatiile credinciosilor pe listele afisate la pangar, asociatia a reusit sa pregateasca aproximativ 150 de pachete cu alimente, precum si ajutoare sub forma de lemne sau bani catre persoanele aflate in lipsuri materiale. Asociatia "Cuvioasa Parascheva" este coordonata de parintele paroh Traian Micoroi.

Galerie foto