| 22 decembrie 2018

Membrii Asociației parohiale ortodoxe “Calea Mantuirii” au pregătit și în acest an daruri pentru familii mai nevoiașe din cadrul parohiei Arad-Centru.

 “Credința lucrătoare prin iubire“

Membrii Asociației parohiale ortodoxe “Calea Mantuirii” au pregătit și în acest an daruri pentru familii mai nevoiașe din cadrul parohiei Arad- Centru. Reprezentanții acestei asociații, părintele Ioan Tulcan , președintele acesteia, și Florin Babău,  membru al asociației, s-au deplasat în ziua de joi la domiciliul familiilor pe care au dorit să le ajute. Cu acest prilej au fost oferite pachete cu alimente, constituind din făină, ulei, zahăr, mălai, carne de pui, paste făinoase, griș, pâine și cozonaci. Considerăm și acest gest ca pe unul firesc de concretizare a credinței creștine, care ne invită pe toți la solidaritate, altfel spus ne invită să punem în lucrare mărturisirea credinței prin fapta cea bună. Sfântul Apostol Pavel are în acest sens cuvinte memorabile și lăsate creștinilor drept  testament: Să aveți “ credința lucrătoare prin iubire” (Galateni 5,6). În acest mod au gândit și membrii asociației să arate credința lor vie, prin concretizarea acesteia în fapta cea bună, mai ales în preajma marilor sărbători, ale Nașterii Domnului, Anului Nou ș i Bobotezei.  Acest gest se constituie deja într-o tradiție pe care membrii acestei asociații au cultivat-o de câțiva ani, de prin anul 2010.  
 Dorim tuturor celor care au primit aceste daruri , dar și celor care privesc spre acest gest și, nu în ultimul rând, tuturor credincioșilor noștri să aibă parte de sărbători pline de pace, de lumină în suflete, pline de bucurii și de trăire cu adevărat a misterului mântuirii, care s-a concretizat în ieslea Bethleemului. Sărbători fericite  și An Nou 2019 binecuvântat ! 
  

Galerie foto